Erdoğan'ın Libya mesaisi sürüyor! O isim geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya mesaisini ara vermeden sürdürüyor. Erdoğan, Libya’da hayata geçirilen ateşkesin ardından bugün Türkiye'ye gelecek İtalya Başbakanı Conte'yi kabul edecek. Görüşmede ateşkes ve sahadaki son durumun ele alınması bekleniyor.

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz el Sarrac ile yüzyüze ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile de telefonla görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya diplomasisi bugün de sürecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Libya'yı görüşmek üzere Türkiye'ye gelecek olan İtalya Başbakanı Giuseppe Conte'yi kabul edecek. 

MASADA LİBYA VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile yapacağı görüşmede, iki ülke ilişkileri, bölgesel konular ve Libya'daki ateşkes ile sahadaki son durum ele alınacak.

Bu arada Libya ve İdlib'deki ateşkese ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye'den üst düzey bir heyet Rusya'ya gitti.

Heyette Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan var.

Üç ismin gündeminde Libya ve Suriye'de yaşanan gelişmeler var.

Erdoğan'ın Libya mesaisi sürüyor! O isim geliyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı İtalya Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya İdlib ateşkes İtalya Başbakanı Giuseppe Conte
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.