Erdoğan'ın korumaları ile milletvekili danışmanları arasında tartışma çıktı! / VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 1044 gün sonra AK Parti grup toplantısına katıldı. Tarihi toplantı öncesi, grup salonunda Cumhurbaşkanlığı korumalarına ile milletvekili danışmanları arasında tartışma çıktı. İşte o gerilimin perde arkası....

EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na tahsis edilen dedektör köpeği Max, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyıp Erdoğan'ın TBMM'ye gelişinden önce grup toplantı salonları ve kulislerde patlayıcı madde araması yaptı.

Darbe girişimi sonrasında, güvenlik tedbirleri artırılan Meclis’te bugün iktidar ve muhalefet partilerinin haftalık grup toplantıları öncesinde dedektör köpeği Max, bomba uzmanı polisle birlikte toplantıların yapılacağı salon ve kulisleri tek tek dolaştı. Erken saatlerde başlayan patlayıcı madde araması mesai saatine kadar sürdü.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISINDA VEKİLLERİN ÇIKARILMA TEPKİSİ

Bu arada AK Parti Grup toplantı salonunda Cumhurbaşkanlığı koruma polislerinin grup toplantısı öncesi güvenlik tedbiri için arama yapmak için önceden sıralara oturan milletvekili ve yer tutan danışmanlarını dışarıya bir süreliğine çıkarmak istemesi bazı milletvekillerinin tepkisine neden olarak alkışlı protesto ettiler.

ANKARA İÇİN SIRADAN BİR GERİLİM

Milletvekilleri danışmanlarının, özellikle kritik toplantılar ve katılımın yoğun olması beklenen etkinliklerde temsil ettikleri milletvekilleri adına salonda "koltuk kapması" Başkent'te alışılageldik bir durum.

Bu rutin uygulama; zaman zaman güvenlik nedeniyle salonun boşaltılması istendiğinde tutulan koltukların kaybedileceği endişesi ile sık sık gerginliğe neden oluyor.

Meclis'te de korumalar ile danışmanlar arasında buna benzer tartışmalar yaşanıyor. Ajanslar / SuperHaber

Erdoğan'ın korumaları ile milletvekili danışmanları arasında tartışma çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler AK Parti korumalar danışmanlar gerilim tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.