Erdoğan'ın Karabağ ziyaretinden endişelenen Ermenistan tarafının küstah bildirisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleşen NATO Zirvesi'nin ardından bugün Azerbaycan'a bir ziyaret düzenledi. Mayınlı bölgelerin arasından karayolu ile Aliyev ile buluşmaya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabağ ziyareti yüzünden Ermeniler diken üstünde. Şuşa Beyannamesinin imzalandığı kritik ziyaret sırasında sözde Ermeni Karabağ Cumhuriyeti Parlamentosundan yapılan endişeli ve saldırgan bildiride, bu ziyaretin Türkiye için yeni bir güç gösterisi olduğu iddia edildi.

SuperHaber'in Armenpress'den çevirdiği haberin aktardığı bilgilere göre, Ermenilerin 'Artsakh Cumhuriyeti' dedikleri sözde Nagorno-Karabağ Cumhuriyeti'nin sözde parlamentosundaki Ermeni 'siyasetçiler' ortak bir bildiri yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü NATO Zirvesi'nin hemen akabinde bugün Azerbaycan'ın hakkı olan toprakları olarak geri kazandığı Karabağ bölgesine yapıyor olduğu ziyaret konusunda endişelendikleri görülen bildiride temelsiz suçlamalar yöneltilen Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenildi. 

Erdoğan'ın Karabağ ziyaretinden endişelenen Ermenistan tarafının küstah bildirisi!

SÖZDE ERMENİ KARABAĞ PARLAMENTOSUNDAN KÜSTAH BİLDİRİ

'Batı Ermenilerin (sözde) 1915 olaylarında Osmanlı'dan yaşadıklarının, Doğu Ermeniler tarafından son 100 yıldır yaşananların bir tekrarı' olduğunu iddia eden temelsiz bildiri, sözde Ermeni Karabağ Cumhuriyeti'nin parlamentosundaki herkes tarafından imzalandı.

'YENİ BİR GÜÇ GÖSTERİSİ'

'Erdoğan'ın Artsakh(sözde Ermeni Karabağ Cumhuriyeti)'ın işgal edilmiş topraklarına, özellikle de Şuşa'ya gerçekleştirdiği bu davetsiz ziyaretini, yeni bir güç gösterisi ve tehdit denemesi olarak görüyoruz' ifadeleri yer alan bildiride, bu ziyaretin 'savaştan sonraki dönemde Ermeni halkına yeni baskılar kurmak için Bakü'de açılan Trophy Park'ın bir devamı' olduğu iddiası da yer aldı. 

HER FIRSATTA ATEŞKESİ BOZAN ERMENİLER, TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI

Ayrıca, Türkiye, asılsız ve absürd bir şekilde barışı bozmakla suçlandı. 'Erdoğan'ın kışkırtıcı hareketi, Rusya'nın bölgedeki barışı koruma çalışmalarını baltalamak ve kırılgan dengelere şeytani bir saldırı' cümlelerine yer verilen raporda, özgüvenini savaşla birlikte kaybeden Ermenistan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinden duyduğu endişe gözler önüne serildi.

 

Erdoğan'ın Karabağ ziyaretinden endişelenen Ermenistan tarafının küstah bildirisi! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Türkiye Ermeni karabağ ziyaret aliyev Parlamento bildiri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.