Erdoğan'ın ilk açıklaması neden yayınlanmadı? İşte yanıtı...

15 Temmuz gecesi Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otelde yaşananları izleyen gazeteci Kürşad Keskin'in o geceye dair tespitleri ilginç.

15 Temmuz gecesinin en önemli anı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CNN Türk'te Hande Fırat ile cep telefonu üzerinden gerçekleştirdiği ve halkı sokağa çağırdığı tarihi canlı yayın olmuştu. FETÖ'cü hainlerin kalkışma hareketinin püskürtülmesinden sonraysa aslında Cumhurbaşkanı'nın o gece bulunduğu Marmaris'te gazetecileri çok daha erken saatlerde kaldığı otele çağırarak açıklama yaptığı, ancak bu açıklamanın yayınlanmadığı ortaya çıkmıştı.

FETÖ'cü ihanet gecesinin karanlıkta kalan bu olayıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. 15 Temmuz gecesi Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otelde yaşananları izleyen gazeteci Kürşad Keskin'in o geceye dair tespitleri ilginç. İşte o tespitler:

"Otele giderken sahilde bekleyen 6-7 sahil güvenlik botunun oteli kuşattığını fark ettik. Daha sonra basın açıklaması için otele girdik.

Cumhurbaşkanımız millete seslendiği tarihi açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanımızın açıklamasını takip eden ajans muabirlerinden bir tanesinintelefonunun şarjı bitmişti. Diğerinin ise telefonunda internet paketi yoktu. 2 ajans, Cumhuraşkanımızın açıklamasını bu nedenle canlı veremedi. Basın açıklamasından sonra bunu internete yüklemeye başladık. O sırada darbeciler interneti kesti. O gece 2 ajans muhabirinin şarj ve internet problemi olmasaydı, Cumhurbaşkanımızın açıklamasını en az 1 saat önce dünya duyacak ve darbecilerin planları bozulacaktı"

Erdoğan'ın ilk açıklaması neden yayınlanmadı? İşte yanıtı... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.