"Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük yangınlar lazım!"

Türkiye orman yangınları ile mücadele ederken, yangınların kaynağına ilişkin terör şüphesi var.. Bu şüphe, yangınlar konusunda geçtiğimiz aylarda yapılan bir açıklamayı da yeniden gündeme getirdi! O açıklamanın sahibi Can Ataklı, "Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük yangınlar" lazım demişti...

Türkiye'nin güneyinde eşzamanlı orman yangınlarıyla mücadele ediliyor.

Antalya, Adana, Mersin ve Osmaniye'deki yangınlarını söndürmek için seferberlik ilan edildi. Osmaniye ve Adana'da yerleşim yerlerini tehdit eden yangınlar nedeniyle bölgedeki bazı köyler tahliye edildi.

Antalya'daki yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği duyurulurken yangınlarda terör bağlantısı şüphesi var..

"ERDOĞAN'IN GİTMESİ İÇİN YANGINLAR LAZIM!"

Diğer yandan, yangınların çıkma şekli kafalarda soru işaretleri oluştururken, geçtiğimiz aylarda TELE 1 programcısı Can Ataklı'nın yaptığı açıklamalar bir kez daha gündeme geldi.

Ataklı YouTube'dan yayımladığı videoda darbe imalarında bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı;

"Tayyip Erdoğan seçimle gider mi? Bana göre hayır. Tayyip Erdoğan'ın artık seçimle bu ülkenin başından gitmesi bana pek mümkün görünmüyor.  Ne demek seçimle gitmez? O zaman darbe mi olacak? Darbe ihtimalini en en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor. Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım. Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket… Çok büyük sel, çok büyük yangınlar… Hani Avustralya'yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi… Ama en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi."

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sözleri nedeniyle Ataklı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" iddiasıyla soruşturma da başlatmıştı.

Türkiye'nin güney bölgelerinde eşzamanlı başlayan yangınlar sonrasında Ataklı'nın bu sözleri yeniden gündem oldu.

"Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük yangınlar lazım!" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Yangın Darbe can ataklı tele 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.