"Erdoğan'ın BM'deki konuşması rahatsız etti!"

Adana'nın Yüreğir ilçesinde çevik kuvvet polislerini taşıyan servisin geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1'i polis 5 kişi yaralandı. Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ hain saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracına düzenlenen bombalı saldırı düzenlendi.

Sabah 7.20'de yaşanan patlamanın etkisi ile zırhlı otobüs ve çevresindeki araçlarda hasar meydana geldi. Saldırıda 1'i polis 5 kişi yaralandı.

"BU KONUŞMA BİRÇOK ODAĞI RAHATSIZ ETTİ"

 Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ hain saldırıyla ilgili olarak aHaber'e açıklamalarda bulundu. Başbuğ, "Saldırıyla ilgili bir yorum yapmak gerekirse Sayın Erdoğan'ın yaptığı çok sert bir konuşma var. Bana göre şuana kadar Birleşmiş Milletler toplantısında yapılmış en sert konuşma bu. Bu konuşma birçok odağı rahatsız etti." dedi.

"BİR GÖZDAĞI..."

 Başbuğ, şöyle devam etti: "Bana göre İsrail konuşmanın en muhatap ülkesiydi. Bugüne kadar en sert sorgunun yapıldığı ülkeydi. ABD ile sıkı işler içerisinde olduğu ve birçoğunun da Amerikan yönetimine sızdığı bir yapıydı. Böyle bir konuşmanın arkasından böyle bir saldırının yapılmış olması bu konuşmaya bir cevap bir gözdağı olarak nitelendirilebilir." 

"Erdoğan'ın BM'deki konuşması rahatsız etti!" ile ilgili etiketler Adana polis BM Erdoğan patlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.