Erdoğan'ı otelde bekleyen minik misafir! /VİDEO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 73. BM Genel Kurul toplantısı için bulunduğu ABD'de yoğun bir günün sonrasında oteline geçtiğinde onu bekleyen küçük bir misafiri vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM'deki yoğun gündeminin ardından TSİ 22:00'de kaldığı ötele döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan otelde, ABD'de yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir süre sohbet etti. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyenler arasında Türkiye Cumhuriyeti Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın oğlu Sarper de vardı.

Erdoğan, minik Sarper'i kucağına almak istedi fakat küçük çocuk ağlamaya başlayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarper'i kucağına almaktan vazgeçti.

İHA'nın haberine göre bugün yine yoğun bir gündemi bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'deki temaslarının ardından Almanya'ya ziyarette bulunmak üzere bu ülkeden ayrılacak.

Erdoğan'ı otelde bekleyen minik misafir! /VİDEO ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler serdar kılıç Sarper
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.