Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında, Filistin halkına insanlık dışı saldırılarda bulunan İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu için "Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu" dedi. Akşener'in bu çıkışına siyasiler başta olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısı #NetanYahuSensinMeral etiketiyle tepki gösterdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gazze'de katliam yapan İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'a benzetti.

Partisinin grup toplantısında konuşma yapan Akşener'in İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için kullandığı "Gözümüzün önünde kadınlar, çocuklar katlediliyor. Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak için sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı" ifadeleri büyük tepkiye yol açtı.

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 2

NUMAN KURTULMUŞ: ŞİDDETLE KINIYORUZ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Meral Akşener'i, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında söylediği izansız sözleri dolayısı ile şiddetle kınıyoruz. Eğer Akşener, Netanyahu'yu birilerine benzetecekse 'açık işbirliği - gizli ittifak' yaptıkları masum insanların katili terör örgütünün siyasal uzantılarına benzetsin." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 3

İBRAHİM KALIN: BU SİYASET DEĞİL, AKIL TUTULMASIDIR

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Meral Akşener'e Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Kalın,  "Filistin davasını bir kutsal emanet olarak taşıyan Cumhurbaşkanımızla bebek katili Netanyahu'yu aynı cümlede zikretmek sadece Siyonistleri sevindirir. Bu sakil benzetme siyaset değil bir akıl ve vicdan tutulmasıdır." dedi.

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 5

MUSTAFA VARANK: DİLİNİZ KANDİL'LE UYUMLU HALE GELİYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise "Filistin'de Erdoğan'a dua eden mazlumların ahı sizi yakar @meral_aksener . Sizin milliyetçiliğiniz kendi ülkesinin liderini azılı bir katille eş tutmak mıdır? Belli ki terör yandaşı partilerle ittifak kurdukça diliniz Kandil'le uyumlu hale geliyor. Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 6

ALPAY ÖZALAN: HA MERAL AKŞENER, HA PERVİN BULDAN

AK Parti Milletvekili Alpay Özalan ise, "Pkk elebaşlarından biri öldürüldü. Hemen ardından Meral Akşener, Cumhurbaşkanımızı eli kanlı Netanyahu'ya benzeterek büyük bir rezalete imza attı. Pervin Buldan'la aynı maskeyi takmakla kalmıyor, aynı ağızla da konuşuyor. Ha Meral Akşener, ha Pervin Buldan!" dedi.

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 7

OSMAN NURİ KABAKTEPE: ARTIK YÜZÜNÜZ DE KIZARMIYOR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de "Akşener’e Bilgilendirme; Netanyahu, çocuk katilidir. Filistinli binlerce mazlumun ahı üzerinde, kanı elindedir. Bir diğer çocuk katili İmralı'dadır. Onun güdümündeki HDP ise sizin ortağınız. 'Utanın!' diyeceğim ama maskeden midir bilinmez; artık yüzünüz de kızarmıyor." sözleriyle tepki gösterdi.

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 8

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 9

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 10

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 11

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi - Resim : 12

Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeten Akşener'e tepkiler çığ gibi ile ilgili etiketler Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti Netanyahu iyi parti grup toplantısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.