Erdoğan'ı Azerbaycan'da hüngür hüngür ağlatan olay

Azerbaycan - Ermenistan cephesinde çatışmalar devam ederken, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Refah Partisi yıllarına ait bir videosu dolaşıma sokuldu. Karabağ'da yine çatışmaların yaşandığı yıllarda Azerbaycan ziyaretini anlatan Erdoğan'ın, dönemin hükümetini Ermenistan'a buğday satışı konusunda sert sözlerle eleştirdiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önce de bugün olduğu gibi kardeş ülke Azerbaycan'ın yanında olduğunu gösterdiği video, sosyal medyada en çok paylaşılan gönderilerden biri oldu.

Azerbaycan ziyaretini anlatan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Azerbaycan'da Cumhurbaşkanını ziyaret ettik, bakanları ziyaret ettik. Fakat Milli Savunma Bakanını ziyaret ederken bütün gezinin bereketini feyzini orada gördük. Çok ilginçtir Milli Savunma Bakanı 120 kilometrelik savaş cephesi Karabağ'dan geldi. Aynen kullandığı ifade şuydu; 'Gelenler Refah Partisi olmasaydı ben buraya gelmezdim' dedi."

Erdoğan'ı Azerbaycan'da hüngür hüngür ağlatan olay

"BİZİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLATTI"

Milli Savunma Bakanı Rahim Gaziyev'in söyledikleri sözlerin ardından hüngür hüngür ağladığını belirten Erdoğan, o sözleri şöyle anlattı.

"Gaziyev 'Ben Ermeniye buğday gönderene, elektrik gönderene gardaşımdır diyemem' dedi. 

Niye karşımda benim tarih boyunca düşmanlığıyla ve şu anda da Müslüman kanı dökme suratiyle 'Türkiye'yi nasıl parselleyeceğiz' bunun hesabını yapan Ermenistan'a kendi milletinin ekmeğini 2 bin liraya çıkarmak suretiyle 100 bin ton buğdayı gönderenler bu milletin sesine tercüman olamazlar"

Erdoğan'ı Azerbaycan'da hüngür hüngür ağlatan olay ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Azerbaycan Ermenistan refah partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.