Erdoğan'dan "Yeni bir başarı hikayesi" mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkiye'nin güncel ekonomik verilerini "Yeni bir başarı hikayesi yazacağız" başlığı altındaki bir grafikle paylaştı. Erdoğan, paylaşımında "Türkiye, suni rüzgârlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir." dedi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından "Türkiye, suni rüzgârlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir." mesajıyla birlikte güncel ekonomik verileri içeren bir grafik paylaştı.

Erdoğan'dan "Yeni bir başarı hikayesi" mesajı

"Yeni Bir Başarı Hikayesi Yazacağız' başlığının yer aldığı grafikte şu bilgiler paylaşıldı:

Yeni bir başarı hikayesi yazacağız

Türkiye'nin bölgesel ve küresel bir güç olarak yükselen yıldızından rahatsız olanlar, her seferinde daha sinsi daha riyakar şekilde üzerimize geldiler.

Terör örgütlerinden darbecilere, finans lobilerinden tarihi hesaplaşmalara kadar her türlü araçla üzerimize yüklendiler.

Hepsinin de üstesinden birer birer geldik. Bugün ülkemizin geleceğe güvenle bakmasının, bölgesel ve küresel politikalarda aktif pozisyon almasının gerisinde güçlü bir altyapı vardır.

Türkiye, suni rüzgarlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir.

Salgın sonrasında oluşan yeni dünya düzeninde coğrafi konumumuz, lojistik ağ bağlantılarımız, üretim kapasitemiz, insan kaynağımız ile bilgi ve becerimizi kullanarak yeni bir başarı hikaseyi yazacağız.

Grafikte ayrıca Milli Gelir, Kişi Başı Gelir, Otomobil Satışı, İstihdam, Borsa Endeksi, Turist, Döviz Rezervi, En Düşük Memur Maaşı, En Düşük Emekli Sandığı Maaşı, Kredi Burs Ödemesi, Tarımsal Destekleme kalemlerine ait 2002 ile 2020 rakamları da kıyaslandı...

Erdoğan'dan "Yeni bir başarı hikayesi" mesajı - Resim : 2

 

 

Erdoğan'dan "Yeni bir başarı hikayesi" mesajı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.