Erdoğan'dan yatırım çıkarması: BAE, Körfez bölgesindeki önemli iş ortağımızdır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE'li iş insanları ve yatırımcılarla bir araya geldi. Resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Birleşik Arap Emirlikleri'nde BAE'li yatırımcılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BAE, Türkiye'nin Körfez bölgesindeki başlıca ticaret ortağıdır. Ticari ilişkilerimiz hacmini korumuş özel sektördeki ortaklıklar canlılığını muhafaza etmiştir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Birleşik Arap Emirlikleri'nde BAE'li yatırımcılarla bir araya geldi. 

"ORTAK HEDEFİMİZ İKİLİ TİCARET HACMİMİZİ DAHA DA YÜKSELTMEK"

BAE'de yatırım çıkarması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 anlaşmanın imzalandığını duyurdu. "Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'nin Körfez bölgesindeki başlıca ticaret ortağıdır." diyen Erdoğan "Şimdiki ortak hedefimiz, ikili ticaret hacmimizi daha da yükseltmektir." mesajını verdi. 

"13 ANLAŞMA İMZALADIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Ticari ilişkilerin geliştirilmesi noktasınca güçlü bir iradeye sahibiz. Bir kez daha dünkü görüşmede bunu teyid ettik. Zira 13 anlaşmayı imzalamış olduk. BAE, Türkiye'nin Körfez bölgesindeki başlıca ticaret ortağıdır. Ticari ilişkilerimiz hacmini korumuş özel sektördeki ortaklıklar canlılığını muhafaza etmiştir.

Şimdiki ortak hedefimiz, ikili ticaret hacmimizi daha da yükseltmektir. Geniş bir yelpazede imzalanan belgeler bu hedef doğrultusunda birlikte çalışma arzumuzu ortaya koymuştur.

 

Erdoğan'dan yatırım çıkarması: BAE, Körfez bölgesindeki önemli iş ortağımızdır! ile ilgili etiketler Erdoğan BAE Birleşik Arap Emirlikleri Cumhurbaşkanı ticaret
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.