Erdoğan'dan Soylu'ya net istifa mesajı!

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyişinin detaylarını katıldığı canlı yayında anlattı. Fırat, Erdoğan ve Soylu'nun saat 23:00'da bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Fırat, edindiği bilgileri canlı yayında şu şekilde özetledi;

23'DE GÖRÜŞTÜLER
"Teyit edilmemiş bilgi olarak söylüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Süleyman Soylu ile saat 23.00'te görüştüler. Bu görüşme yanılmıyorsam İstanbul'da yapıldı. Bu görüşmenin sonrasında belli ki bu karara varıldı. Edindiğim bilgiler bu yönde. Soylu'yu tanıdığımız kadarıyla hassas ve titiz bir bakanlık görevini yaptığını ve o görüntüleri düşünmekte olduğunu ifade etmiştim. Bugün saat 20.00'de kendisiyle görüşen partinin yetkilileri hiç böyle bir izlenim edilmediklerini söylediler. Dolayısıyla böyle bir karar alması partide şok etkisi yaratmış durumda.''

ERDOĞAN NET BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYDU!
''Televizyon yayınlarında, sosyal medyada da destek mesajları takip edildi. Süleyman Soylu'nun yaptığı görüşmenin ardından; görüşmede ne konuşulduğu önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Tekrardan görevde kalmasına karar verildi. Cumhurbaşkanı, istifayı kabul etmediğini net bir şekilde ortaya koydu. Yarın kabine toplantısı var. Muhtemelen Süleyman Soylu, son durumu sosyal medyadan özetleyecektir diye düşünüyorum" 

Erdoğan'dan Soylu'ya net istifa mesajı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.