Erdoğan'dan Sakarya'ya müjde! Bin yataklı şehir hastanesi yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da yapımı tamamlanan projelerin resmi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Onlar istese de istemese de Türkiye, istiklalini ve istikbalini güvence altına alacak adımları atacak ve hedeflerine mutlaka ulaşacaktır" dedi. Erdoğan, "Bir müjde veriyorum size. İnşallah çok yakında Sakaryamıza da bin yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da Yapımı Tamamlanan Projelerin Resmi Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

İki yılı aşkın sürenin ardından yeniden sizlerle görüşmekten memnuniyet duyuyorum. Gerçekten çok özledim. Bu salgın bizi birbirimizden ayırdı. Birileri savunma sanayisinde atılan her adımı engellemek için her türlü yalanı, iftirayı kullanmaktan çekinmiyorsa da ülkemizi bu alanda marka haline getirmeyi başardık.

Bugün toplam yatırım bedeli 2 milyar 600 milyon lirayı bulan 157 kalem eser ve hizmetin toplu açılışını yapıyoruz. Hiç kimsenin kökenine, inancına, meşrebine bakmadan 84 milyonun tamamını layık oldukları hizmetlere kavuşturmak için çalıştık, çalışıyoruz.

Onlar istese de istemese de Türkiye, istiklalini ve istikbalini güvence altına alacak adımları atacak ve hedeflerine mutlaka ulaşacaktır.

Biz 19 yıldır bu ülkede eserlerimizle hizmetlerimizle yatırımlarımızla konuşuyoruz.

Bugün Avrupa'nın en gelişmiş ülkeleri dahi şu aşılar var ya aşılar, bu aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Bu şekilde para alarak yapıyorlar. Gelişmiş ülkeler bile salgının yol açtığı sorunlar karşısında çaresiz kalırken, biz Türkiye'yi sağlıktan gıda ve kamu güvenliğine kadar her alanda en ileriye taşıdık.

ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ

Bir müjde veriyorum size. Sakaryamıza da bin yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz. İhalesi tamamlandı, inşallah yakında yapımına başlıyoruz. Şehir hastanesiyle birlikte 100 yataklı acil durum hastanesi de inşa ediyoruz.

Aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah kendi aşımızı da devreye alıyoruz.

Salgın döneminde bu hastaneler can simidimiz haline dönüşmüştür. Kanal İstanbul tartışmaları Cumhuriyet tarihinde kazandırılan tüm projeler öncesinde yaşandı.

Hiçbir yerden sinyal almadan, sırtımızı başka herhangi bir odağa dayamadan ülkemizi bugünlere getirdik, inşallah daha iyi yerlere de taşıyacağız.

Erdoğan'dan Sakarya'ya müjde! Bin yataklı şehir hastanesi yapılacak ile ilgili etiketler Sakarya Cumhurbaşkanı Erdoğan şehir hastanesi toplu açılış töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.