Erdoğan'dan Pegasus çalışanlarının Kadir Gecesi paylaşımına tepki: Mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık!

Pegasus çalışanlarının skandal Kadir Gecesi paylaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tepki geldi. İsim vermeden İslam inancı ile dalga geçenleri eleştiren Erdoğan, "Ülkemizde hala milletimizin inancına, kültürüne, tarihine kin duyan, nefretini kusan bir kesim vardır. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık. Bu tür görüntüleri Allah'a havale ediyor milletimizin takdirine bırakıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nden, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı.

Pegasus çalışanlarının İslam inancıyla dalga geçtikleri skandal Kadir Gecesi paylaşımına tepkiler çığ gibi büyürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü konuşmasında konuyu gündeme getirdi. 

"RAMAZAN AYINDA DA MANKURTLARIN NEFRET SUÇLARINA MARUZ KALDIK"

Hükümetleri boyunca kimsenin inancına kimliğine karışmadıklarını vurgulayan Erdoğan isim vermeden bu olayı eleştirerek "Ülkemizde hala milletimizin inancına, kültürüne, tarihine kin duyan, nefretini kusan bir kesim vardır. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık. Bu tür görüntüleri Allah'a havale ediyor milletimizin takdirine bırakıyoruz." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından ilgili bölüm...

Kendi ülkesine husumet besleyen bir kesim rejim kaygısından laiklik endişesine kadar istismar malzemeleri kullanmıştır. Bunca yıldır Trakya'nın herhangi bir ülkesindeki hangi vatandaşımız korku duyacak bir şeyle karşı karşıya kalmıştır. Ülkemizde hala milletimizin inancına, kültürüne, tarihine kin duyan, nefretini kusan bir kesim vardır. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık. Bu tür görüntüleri Allah'a havale ediyor milletimizin takdirine bırakıyoruz.

 

 

Erdoğan'dan Pegasus çalışanlarının Kadir Gecesi paylaşımına tepki: Mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Kadir Gecesi Pegasus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.