Erdoğan'dan Muharrem Ayı ve Aşure Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem Ayı ile Aşure Günü dolayısı ile sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı 1381 yıl önce Kerbela'da şehit olan Hazreti Hüseyin ve beraberindekileri rahmet yad etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Muharrem ayı ile Aşure Günü'nün milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehadetlerinin 1381. sene-i devriyesinde şehitlerin efendisi, Peygamberimizin torunu Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerini rahmetle, hürmetle yâd ediyorum." dedi.

Erdoğan'dan Muharrem Ayı ve Aşure Günü mesajı

Paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mess Teknoloji Merkezi'nde yaptığı konuşmadan Kerbela Şehitleri'ni andığı bölümlere ait bir de video yer aldı.

Erdoğan'dan Muharrem Ayı ve Aşure Günü mesajı ile ilgili etiketler Muharrem ayı aşure günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hazreti Hüseyin kerbela kerbela şehitleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.