Erdoğan'dan Mesut Özil hakkında kritik açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bedelli askerlikte temel askerlik eğitim olan 21 günlük sürenin düşmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan, Mesut Özil'le ilgili de "Tavrı yerli ve milli bir davranış. Fotoğrafı hazmedemediler. Özil'le görüştüm. Gözlerinden öpüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grubu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Bedelli askerlikte 21 gün tartışmasının sorulması üzerine Erdoğan, "21 günlük temel eğitim süresinin düşmesi söz konusu değildir" dedi.

Mesut Özil'in Alman Milli Takımını bırakması hakkındaysa Erdoğan, "Mesut Özil'in tavrı yerli ve milli bir davranış, fotoğrafı hazmedemiyorlar. Özil ile görüştüm, gözlerinden öpüyorum" diye konuştu. 

Erdoğan, ABD Kongresinin F-35'leri de kapsayacak şekilde Türkiye'ye silah satışını önlemeye dönük kararı içinse, "Sayın Trump, Brüksel'deki görüşmemizde, bize yazılı olarak yaptığı açıklamasını da gösterdi, böyle bir şey söz konusu değil. Biz, bu noktada herhangi bir olumsuz endişe taşımıyoruz" ifadesini kullandı.

 

Erdoğan'dan Mesut Özil hakkında kritik açıklama! ile ilgili etiketler Erdoğan bedelli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.