Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sığınmacı tepkisi: Kardeşlerimizi düşmana teslim etmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sığınmacı çıkışını eleştiren Erdoğan, "Ülkemizde muhacir olan bu insanları Bay Kemal'in dedikleriyle asla geri itmeyiz. Biz onları Boraltan Köprüsü'nde olduğu gibi düşmana teslim etmeyeceğiz. " dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 

"DÜŞMANA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sığınmacı açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde muhacir olan bu insanları Bay Kemal'in dedikleriyle asla geri itmeyiz. Biz onları Boraltan Köprüsü'nde olduğu gibi düşmana teslim etmeyeceğiz." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük. 16'ncı seçim zaferimize hep birlikte ulaşacağız. Tüm bu emeklerin mücadelelerin fedakarlıkların asıl meyvesini toplayacağımız büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlayacağımız bir dönemin eşiğindeyiz. Bu seçim AK Parti için, Tayyip Erdoğan için değil Türkiye için önemlidir. Türkiye’nin gelişmekte olan ülke zincirini kırıp dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasına girmesi 2023’teki seçimde yapılacak tercihe bağlıdır.

Sarsıntı, Ukrayna - Rusya savaşıyla güvenlik boyutu da kazındı. Küresel kriz tehditler yanında fırsatlar da çıkardı. Ülkemizin asırlık geri kalmışlığını ortadan kaldıracak eser ve hizmetleri her alana teşmil ederek adım adım hayata geçirdik.

Muhalefetin tek taahhüdü Türkiye'yi 20 yıl öncesine götürmektedir.

KILIÇDAROĞLU'NA SIĞINMACI TEPKİSİ

Bu zatın söylediklerinin ayrısı yalan, yarısı yanlış. 'Erdoğan BM’de gündeme getirdi mi?' diyor. Eline diline dursun. Bu zat hiçbir BM toplantısını takip etmemiş. Bunların gözü var görmez, kulağı var duymaz çünkü bunların kalpleri mühürlü. Gerçi bu adamın neyden haberi var ki.

Bu tür bir insandan yalandan başka ne beklersiniz. Bize saldırmayı siyaset sanan bu zavallı zatın hezeyanlarına parti sözcümüz gerekli cevabı verdi. Kılıçdaroğlu'nun devlet yönetmek adına bildiği tek şey hastanelerde hastaların rehin kaldığı SSK Genel Müdürlüğüdür.

 Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz haftalarda ifade ettiği 'Kavga etmeye geliyorum' sözünü ben farklı bir yere koyuyorum. Siyasette kavgalar vardır. Biz vesayet odaklarıyla kavga ettik, sen edemezsin.

Göreve geldiğimizden bu yana terörün kökünü kazıdık mı, kazıdık kazımaya devam ediyor muyuz, ediyoruz. Sınır içinde, sınır dışında her şeye rağmen başta Amerika olmak üzere Avrupa’nın değişik ülkeleri binlerce TIR dolusu her şeyi Türkiye’nin içindeki teröristlere gönderdiler, onun da mücadelesini verdik. Bu teröristler ile mücadeleyi nerede kiminle yapıyorsunuz, biz sizinle NATO’da beraber değil miyiz? NATO’da beraber olduğunuz Türkiye’ye tehlike olanlara dirsek gösterdiniz mi? Tabi bunların sözlerine güven olmaz. Bunlar bizim bu işlerle alakamız yok derler, tehdit oluştururlar ve ne yazık ki hiçbirine güven olmaz. Biz bildiğimiz yoldan sapmadan mücadelemizi sürdüreceğiz.

(Kılıçdaroğlu'nun) PKK'sından FETÖ'süne ve DHKP-C'sine kadar pek çok terör örgütüyle, ülkemizle ve bölgemizle ilgili alçakça niyetleri olan tüm uluslararası güçlerin maşalığını yaptığının şahidiyiz."

Bu adamı (Kılıçdaroğlu) nerede görürsünüz? Ankara'dan İstanbul'a teröristlerle kol kola yürüdüğünü görürsünüz. Yandaşlarıyla beraber teröristlerin cenaze törenlerinde görürsünüz.

KILIÇDAROĞLU'NA: BU BÖYLE ÜRKEK, KORKAK BİRİSİDİR

Havalimanına geldiğimizde on binler oradaydı ama Bay Kemal FETÖ'cülerin desteğiyle Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gitti. Bu böyle ürkek, korkak, pısırık, zavallı birisidir.

"6 BENZEMEZ İTTİFAKI SEÇİMLERİ GÖRMEDEN TİTREMEYE BAŞLADI"

Allah'ın izniyle 6 benzemez ittifakını sandığa gömeceğiz. Altılı benzemez ittifakı seçimleri görmeden titremeye, sağdan soldan dökülmeye başladı.

"SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN YİNE BİZ GELECEĞİZ"

Ülkemizin asırlık meselelerini nasıl çözdüysek, bugünkü sıkıntıların üstesinden de yine biz geleceğiz.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sığınmacı tepkisi: Kardeşlerimizi düşmana teslim etmeyeceğiz! ile ilgili etiketler Erdoğan canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.