Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen önce benim başörtülü bacılarımdan helallik dile! Hayatın yalan!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme yolculuğu' açıklamalarına sert tepki verdi. Erdoğan, "Dün helalleşme ile büyük bir kavga yaşayıp bugün helalleşme derdine düşmesi ne enteresan değil mi? Sen önce benim başörtülü kızlarımdan bacılarımdan helallik dile. Hayatın yalan" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun helalleşme yolculuğuna çıkacağını açıklamasına tepkiler devam ediyor. Kendi partisinden de tepkiler alan Kılıçdaoğlu'na bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP liderine sert sözlerle yüklendi.

"UTANMADAN SIKILMADAN 'ONLARIN HUKUKUNU BİZ KORUDUK' DİYORSUN"

İşte Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun helalleşme kararına tepki verdiği açıklamaları;

Dün helalleşme ile büyük bir kavga yaşayıp bugün helalleşme derdine düşmesi ne enteresan değil mi? Sen önce benim başörtülü kızlarımdan bacılarımdan helallik dile. Utanmadan sıkılmadan 'onların hukukunu biz koruduk' diyorsun. Hayatın yalan! Biz bu işin gerisini bilmesek diyeceğiz ki "olabilir, insan değişebilir" diyeceğiz.

"BU BUKALEMUN SİYASETİNİ MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE HAVALE EDİYORUZ"

Bay Kemal ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi? Çektim. Sen bunların hiçbirinin kad-u kıymetini bilmedin. Burada maalesef bir değişim de yok. Değişen biri de yok. Sadece bunlara verilen rol değişti. Dün tüm güçleriyle vesayetin bekçiliğine düşmanlığa soyunmuşlardı. Bugün biraz zoraki de olsa başka şeyler söylerek başka bir görünüme bürünmeye çalışıyorlar. Tabi yerseniz. Bu bukalemun siyasetini milletimizin takdirine havale ediyoruz.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen önce benim başörtülü bacılarımdan helallik dile! Hayatın yalan! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu helalleşme yolculuğu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.