Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na helikopter göndermesi: Ben sizi yukarıya baktırmayacağım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangın incelemeleri için Muğla'ya gitti. Orada konuşma yapan Erdoğan, yangına 3 helikopter ve 2 uçak ile müdahale edildiğini vurgularken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun provokasyon kokan hareketlerini Ti'ye alarak, "Ben sizi yukarıya baktırmayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangın nedeniyle Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

İlgili kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları veren Erdoğan, çalışmaları yerinde incelemek üzere yangın bölgesinde bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangın bölgesinde yaptığı açıklamada, "Verin görevi bize, biz yapalım, bitirelim. Açarız bir kampanya, gece görüşü olan uçağı da helikopteri de getiririz buraya." demişti.

 KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASINI HATIRLATTI

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında, yangına müdahale için geçen helikopterlere kurmaylarının bakışı gündem olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kameralara yansıyan söz konusu anlara değindi.

 'BEN SİZİ YUKARIYA BAKTIRMAYACAĞIM'

Erdoğan, "İlk müdahale 3 helikopter ve 2 uçak ile gerçekleştirildi. Bakın, ben sizi yukarıya baktırmayacağım. Siz bana bakın çünkü yapılması gereken neyse bunların hepsi anında gerçekleşti, yapıldı." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın bu ifadeleri sonrası etrafında bulunan yetkililerin gülümsediği görüldü.

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na helikopter göndermesi: Ben sizi yukarıya baktırmayacağım! ile ilgili etiketler Yangın helikopter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.