Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık dava!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, "13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır" sözleri nedeniyle 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gara'daki hain saldırıda şehit edilen vatandaşlarımızla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, "13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASINA ERDOĞAN'DAN SERT CEVAP GELDİ

Dün partisinin il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'nun ifadelerine çok sert tepki göstermiş, "Bay Kemal sen nasıl bir yüzsüzsün ya? Sen de nasıl bir yüz var ya? Utanıp sıkılmadan Gara katliamındaki şehitlerin sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun ya! Terbiyesiz herif." ifadelerini kullanmıştı.

500 BİN TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇILDI

Bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na TBMM Grup Toplantısı'ndaki ifadeleri nedeniyle 500 bin TL'lik tazminat davası açtığı öğrenildi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık dava! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu dava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.