Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na '10 soru' tepkisi: İpinin başkalarının elinde tutulduğunu göstererek cevap vermiş!

AK Parti Kızılcahamam kampı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun '10 soru' cevaplarına tepki gösterdi. "Yüreksizliğini, çapsızlığını, ipinin başkalarının elinde tutulduğunu göstererek cevap vermiş." diyen Erdoğan "Seçim tarihi belli, siz adayınızı belirleyin. Sen sıkıyorsa aday mısın, değil misin onu açıkla." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yöneltilen 10 soruya 'yüreksiz ve çapsız' cevap verdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüreksizliğini, çapsızlığını, ipinin başkalarının elinde tutulduğunu göstererek cevap vermiş. Seçim tarihi belli, siz adayınızı belirleyin. Sen sıkıyorsa aday mısın, değil misin onu açıkla." dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NA 10 SORU TEPKİSİ

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ilgili bölümü:

Türk siyasetinin en ağır, en eziyetli, katlanması en zor cilvesi maalesef bizim dönemimize denk geldi. Bu talihsiz cilvenin adı Kılıçdaroğlu'dur. Zırvanın dozunu sürekli yükseltiyor. Paçasından tutup çekiyoruz.

Sorduğumuz sorulara cevap vermiş, sonra da bize 10 soru sormuş. Doğu Akdeniz ile ilgili soruma verdiği yanıtla, ülkesinin değil, milletinin değil, Rumların ve onları üzerimize salanların yanında olduğunu verdiği cevapla göstermiştir. Aday olup olmayacağı sorusuna, seçimin tarihi belli olmasına rağmen çarpıtarak yüreksizliğini, çapsızlığını ortaya koydu. Seçim tarihi belli, siz adayınızı belirleyin. Sen sıkıyorsa aday mısın, değil misin onu açıkla.

 

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na '10 soru' tepkisi: İpinin başkalarının elinde tutulduğunu göstererek cevap vermiş! ile ilgili etiketler Erdoğan Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.