Erdoğan'dan İsveç ve Finlandiya'ya NATO vetosu: Hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında, Türkiye’nin farklı illerinden gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, "NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğiz. İsveç tam bir terör yuvasıdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen "Kütüphane Söyleşileri" kapsamında farklı şehirlerden gençlerle bir araya geldi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Erdoğan sosyal medya hesabından, "Gençlerimizle Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde çok keyif aldığım, onların sorularını cevapladığım güzel bir buluşma gerçekleştirdik" mesajını paylaştı.

TAMAMI BUGÜN 21'DE YAYINLANACAK

Erdoğan, yaptığı paylaşımda, buluşmanın tamamının bugün saat 21'de sosyal medya hesaplarından ve televizyon ortak yayınlarından takip edilebileceğini de ifade etti.

"YOLUMUZA DA BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir bölümünü paylaştığı bulumada yaptığı açıklamalarından satır başları:

Yunanistan NATO üyesi oldu da ne oldu? ABD, Dedeağaç’ta üs kurdu, FETÖ oradan seyahat ediyor. Finlandiya ve İsveç’in girmesine hayır diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza da söyledik. Yolumuza da bu şekilde devam edeceğiz.

Erdoğan'dan İsveç ve Finlandiya'ya NATO vetosu: Hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik! ile ilgili etiketler Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.