Erdoğan'dan heykel tartışmasına nokta!

Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına hitabında heykelinin yapılmasına tepki göstererek, "Bu bizim değerlerimize ters" dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Bazı belediyelerimizde şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Bunu duyunca çok çok üzüldüm. Bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini ne masklar ne bu tür görseller yapılmasını istemiyorum. Bundan sonra lütfen belediyelerimiz bu yanlışlara tevessül etmesinler, heykel değil hizmete yönelik eserler diksinler. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bilmemiz lazım.''

erdogan-heykel

"KİMSE ERDOĞAN'A BENZEYEMEZ" DİYE SAVUNMUŞTU

İzmit Topçular Mahallesi'nde 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından açılışı gerçekleştirilen anıt ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büstü kaldırılmıştı. Erdoğan'a benzemediği gerekçesiyle eleştirilen anıtı Belediye Başkanı Doğan,"Zaten hiç kimse Erdoğan'a benzeyemez" diyerek savunmuştu.

Erdoğan'dan heykel tartışmasına nokta! ile ilgili etiketler Erdoğan heykel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.