Erdoğan'dan FATİH paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye 85 milyar metreküplük yeni rezerv müjdesini verdiği Fatih sondaj gemisi ile ilgili bir paylaşım yaptı. "Nasıl başladı? Nasıl gidiyor?" başlığı ile yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih gemisini Karadeniz'e uğurladığı ana ilişkin bir fotoğrafla, yeni rezervi açıklamak için Cumartesi günü çekilen resmini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter ve Instagram hesaplarında, "Milli EnerjideYeni Müjde" etiketiyle bir paylaşımda bulundu.

Erdoğan paylaşımında, İstanbul'un fethinin yıldönümü olan 29 Mayıs'ta Fatih sondaj gemisini Karadeniz'e uğurlaması ve bugün gemiye yaptığı ziyaret sırasında çekilen iki fotoğraf karesine yer verdi.

Erdoğan'dan FATİH paylaşımı

Cumhurbaşkanı, bugün Fatih sondaj gemisinde incelemede bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, Tuna-1 kuyusunda 85 milyar metreküp daha doğal gaz rezervi bulunduğunu açıklamış, bu keşifle birlikte bu kuyudaki toplam doğal gaz rezervi miktarının 405 milyar metreküpe ulaştığı müjdesini vermişti.

Erdoğan'dan FATİH paylaşımı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fatih sondaj gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.