Erdoğan'dan Ebru Şallı'ya tebrik mesajı!

Eski manken Ebru Şallı, geçtiğimiz akşam iki yıldır birlikte olduğu iş adamı Uğur Akkuş'la dünyaevine girdi. Şallı, düğüne davetli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tebrik mesajını yayınlayarak teşekkür etti.

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş'la Çırağan Sarayı'nda evlendi. 50 kişinin katıldığı düğüne Cumhurbaşkanı Erdoğan da davetliydi.

TEBRİK MESAJI GÖNDERDİ

Sade bir törenle dünya evine giren Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un düğününe katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü çifte tebrik mesajı göndererek evliliklerini kutladı.

Erdoğan'dan Ebru Şallı'ya tebrik mesajı!

TEŞEKKÜR ETTİ

Şallı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaşarak "Sayın Cumhurbaşkanımıza bu değerli tebrik telgrafı için teşekkür ederiz" notuyla minnettarlığını dile getirdi.

Erdoğan'dan Ebru Şallı'ya tebrik mesajı! - Resim : 2

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz akşam hayatını iki yıldır aşk yaşadığı Uğur Akkkuş'la birleştiren Şallı, sosyal medya hesabından soy ismini de değiştirerek "Akkuş" yaptı.

Erdoğan'dan Ebru Şallı'ya tebrik mesajı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ebru Gündeş Uğur Akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.