Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya mülteciler günü dolayısı ile sosyal medya hesabında bir mesaj yayımladı. Erdoğan, dünya genelinde mültecilere ilişkin durumu özetleyen bir grafiğin de yer aldığı mesajında ""Türkiye olarak inancına, diline, kökenine bakmadan tüm mazlum ve mağdurlara sahip çıkmayı, onların uluslararası alandaki sesi olmayı sürdüreceğiz. " dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Dünya Mülteciler Günü dolayısı ile yayımladığı mesajda, "Türkiye olarak inancına, diline, kökenine bakmadan tüm mazlum ve mağdurlara sahip çıkmayı, onların uluslararası alandaki sesi olmayı sürdüreceğiz. 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü’nde topraklarından zorla alıkonulan mülteci kardeşlerimi ülkem ve milletim adına selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı

Erdoğan'ın mesajında paylaştığı Türkiye'deki mültecilere ilişkin bilgileri içeren grafik ise ülkemisde 4 milyon mültecinin yaşadığı, onlara bu güne kadar 71 milyonun üzerinde poliklinik hizmeti verildiği, 569 binin üzerinde doğum yaşandığı ve 793 binin üzerinde mülteciye eğitim verildiği bilgileri paylaşıldı.

İşte Türkiye'deki mültecilere ilişkin o bilgiler: 

Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı - Resim : 2

Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Mülteci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.