Erdoğan'dan Akbulut için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Erdoğan, mesajında "Değerli devlet adamı Yıldırım Akbulut'un vefatı bizleri derinden üzdü." sözlerine yer verdi.

Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 86 yaşında vefat etti.

Yıldırım'ın vefat haberini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesbaından taziye mesajı yayınladı.

Erdoğan mesajında Akbulut ile bir fotoğrafına yer vererek "Eski Başbakan ve TBMM Başkanımız, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi, değerli devlet adamı Yıldırım Akbulut'un vefatı bizleri derinden üzdü. Merhum Yıldırım Bey'e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

 

Erdoğan'dan Akbulut için taziye mesajı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vefat yıldırım akbulut taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.