Erdoğan'dan Abdüllatif Şener sorusuna yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan BBC'ye verdiği röportajında emekli vekillerden Abdüllatif Şener sorusuna çok sert bir cevap verdi.

İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC'deki Hard Talk programına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin parti kanalında yorumculuk yapan eski milletvekili Abdüllatif Şener için, "Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım." dedi.

Erdoğan'dan Abdüllatif Şener sorusuna yanıt!

"ABDÜLLATİF ŞENER ADAM DEĞİL"

Başbakan eski yardımcısı Abdüllatif Şener'in, hükümete yönelttiği eleştirilerle ilgili bir soru üzerine Erdoğan, "Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım. Bu referansın siyasette kıymeti harbiyesi yok." yanıtını verdi.

Şener'in referans alınmasını eleştiren Erdoğan, "Partimizden ayrıldıktan sonra parti kurdu sıfırlandı, başkalarına yanaştı sıfırlandı. Yatıyor kalkıyor, şu anda Türkiye'nin 11,5 yıl Başbakanlığını yapmış, 4 yıl Cumhurbaşkanlığını yapmış Tayyip Erdoğan'a ileri geri konuşmak suretiyle oradan rant elde etmeye çalışıyor" diye konuştu.

Erdoğan'dan Abdüllatif Şener sorusuna yanıt! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan abdüllatif şener
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.