Erdoğan'dan 4 partiye teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını kınayan bildiride imzası olan siyasi partilere teşekkür etti. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Türkiye'nin her zaman Azerbaycan'ın yanında olduğunu güçlü bir şekilde teyit eden bu ortak bildiride imzası olan siyasi partilerimize şahsım ve Milletimiz adına teşekkür ediyor, Gazi Meclisimizi bu asil ve güçlü duruşundan dolayı gönülden tebrik ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısının ardından başlayan gerilim ve çatışmalar sürerken Türkiye büyük Millet Meclisi'nde grubu olan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti tarafından ortak bir bildiri yayımlandı.

Bildiride "Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunan siyasi partiler olarak, Ermenistan silahlı kuvvetlerinin 28 Eylül'de Yukarı Karabağ'da ateşkesi ve uluslararası hukuku ihlal ederek ağır silahlarla Azerbaycan sivil yerleşim yerlerini ve askerlerini hedef alan saldırılarını en güçlü şekilde kınıyoruz." ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bildiride imzası olan siyasi partilere teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

''Türkiye'nin her zaman Azerbaycan'ın yanında olduğunu güçlü bir şekilde teyit eden bu ortak bildiride imzası olan siyasi partilerimize şahsım ve Milletimiz adına teşekkür ediyor, Gazi Meclisimizi bu asil ve güçlü duruşundan dolayı gönülden tebrik ediyorum.''

Erdoğan'dan 4 partiye teşekkür mesajı

Erdoğan'dan 4 partiye teşekkür mesajı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan bildiri
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.