Erdoğan'a tuz ve ekmekle karşılama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak “TUR” ile Belarus’un başkenti Minsk'e gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a uçaktan inişlerinde, iki Belaruslu genç kız, milli kıyafetleriyle, Belarus geleneği olan tuz ve ekmek ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bir parça ekmeği tuza banarak yedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak “TUR” ile saat 10.50'de Belarus’un başkenti Minsk'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Minsk Havalimanı'nda Belarus Başbakanı Andrey Kobyakov, Türkiye’nin Minsk Büyükelçisi Kezban Nilvana Darama ve diğer ilgililer karşıladı.

111120161354480873180_3.jpg

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a uçaktan inişlerinde, iki Belaruslu genç kız, milli kıyafetleriyle, Belarus ananesi olan tuz ve ekmek ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bir parça ekmeği tuza banarak yedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Minsk'e geldi.

Erdoğan'a tuz ve ekmekle karşılama! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.