Erdoğan'a Sırbistan'da renkli karşılama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'a kritik bir ziyaret gerçekleştiriyor. Erdoğan'ın uçağı Sırbistan'a iniş yaptı. Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için Sırbistan Sarayı'nda resmi tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak için sırbistan'a gitti. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısına katılmak üzere saat 11:05'te "TC-TUR" uçağıyla Sırbistan'a gitti.

PROTOKOL UĞURLADI

Başkan Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile diğer ilgililer uğurladı.

Erdoğan'a Sırbistan'da renkli karşılama!

EŞİ EMİNE ERDOĞAN DA EŞLİK ETTİ

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Sırbistan'a hareket etti.

Erdoğan'a Sırbistan'da renkli karşılama! - Resim : 2

TÖRENLE KARŞILANDI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile TSİ 13.00'te Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a ulaştı.

Erdoğan'ı, Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Sırbistan'ın Ankara Büyükelçisi Zoran Markoviç, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç ile büyükelçilik personeli karşıladı.

BAKANLAR DA KATILDI

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Belgrad'a geldi.

RESMİ TÖREN DÜZENLENDİ

Başkan Erdoğan için daha sonra Sırbistan Sarayı'nda resmi tören düzenlendi.

Erdoğan'a Sırbistan'da renkli karşılama! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan Belgrad tören karşılama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.