Erdoğan'a hakaret eden eşinden tek celsede boşandı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, uyarılarına rağmen televizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkınca küfür edip, hakarette bulunduğunu ileri sürdüğü eşi G.D.'nin (37) ses kaydını alıp, savcılığa suç duyurusunda bulunan TIR şoförü koca Ali D. (40), tek celsede boşandı. 

Torbalı'da TIR şoförü Ali D., yaklaşık 2.5 yıl önce bir giyim firmasında ekip şefi olan G.D. ile ikinci evliliğini yaptı.

Ali D., iddiaya göre, evde televizyon izlerken ekrana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıktığında sürekli küfürler edip, hakaretlerde bulunduğunu iddia ettiği eşini uyardı.

Ancak, uyarılarına rağmen eşinin Cumhurbaşkanına küfür ve hakaretlerine devam ettiğini öne süren Ali D., ses kaydı alıp savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu olaydan sonra da boşanma davası açtı.

İzmir 10'uncu Aile Mahkemesi'nde bugün görülen davada çift, tek celsede boşandı. Ali D., Cumhurbaşkanına hakaret eden bir kişinin kendisine eş olamayacağını söyledi.

Öte yandan hakaret iddiasıyla ilgili olarak da G.D. hakkında soruşturma başlatıldı.

Erdoğan'a hakaret eden eşinden tek celsede boşandı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.