Erdoğan'a hakaret eden boksör Ünsal Arık'ı dövdüler!

Almanya’da yaşayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretleri ile bilinen boksör Ünsal Arık saldırıya uğradı! Bir video paylaşan Ünsal Arık saldırganları "bir dahaki sefer" için tehdit etti!

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, Twitter hesabından saldırıya uğradığına ilişkin bir video paylaştı.

Arık, paylaştığı videoda, kendisine saldıranları “Bir dahaki sefere sadece çenenizi kırmayacağım” diyerek tehdit etti ve şu ifadeleri kullandı:

“Artık bir dahaki sefer sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin, utanın lan utanın. Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya ‘vatan haini’ demek, vicdansızca ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık.”

Ünsal Arık, Türkiye'de , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsını hedef alan çirkin açıklamaları ile tanınıyor.

Erdoğan'a hakaret eden boksör Ünsal Arık'ı dövdüler! ile ilgili etiketler Almanya boksör ünsal arık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.