Erdoğan'a aşı yapan Vanlı doktor İhsan Ateş kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs aşısını hangi doktorun yaptığı merak edilirken doktorun Ekrem İmamoğlu'na olan benzerliği de sosyal medyada ilginç paylaşımların yapılmasına sebebiyet verdi. Peki, İhsan Ateş kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a son olarak Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs aşısını hangi doktorun kim yaptığı netlik kazandı. Vanlı olduğu belirlenen doktorun kimliği sosyal medyada da merak konusu haline geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dün akşam saatlerinde Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs aşısı yapan doktorun kimliği belli oldu. Doktorun kendisine benzetildiği yönünde haberler çıkan ve bunu sosyal medya hesabından esprili bir dille cevaplayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada günün konusu haline geldi.

Erdoğan'a aşı yapan Vanlı doktor İhsan Ateş kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen AK Parti MKYK toplantısının hemen akabinde kurmayları ile beraber vatandaşlara örnek olması açısından Ankara Şehir Hastanesi’ne giderek koronavirüs aşısı yaptırdı. Erdoğan yaşananların hemen sonrasından Telegram hesabı üzerinden ‘Ben de aşı oldum’ diyerek vatandaşlara seslendi.

İHSAN ATEŞ KİMDİR?

Erdoğan, aşı olduğuna dair görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Aşıyı yapan doktorun Ekrem İmamoğlu’na olan benzerliği güldürdü. İmamoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında kendisinin o olmadığını esprili bir dille yanıtladı.

Erdoğan'a aşı yapan Vanlı doktor İhsan Ateş kimdir? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan ihsan ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.