Erdoğan'a 18 yıl sonra büyük sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda yapığı açıklamalar sonrası büyük bir sürprizle karşılaştı. Erdoğan'ın 2003 yılında Rize'de açılışını yaptığı hastanede doğan Selen Güzel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, program sonunda ise bir sürpriz yapıldı.

Erdoğan'a 18 yıl sonra büyük sürpriz

18 YIL SONRA KARŞILAŞTILAR

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, burs alan 76 sporcu ve öğrencinin imzaladığı forma, Bakan Kasapoğlu tarafından günün anısına takdim edildi. Sporcu öğrencilere hediyelerini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Bu sporcular arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2003 yılında açılışını yaptığı Rize Saynur Yardımcı Kadın Doğum Hastanesinde, açılış günü dünyaya gelen ve birlikte fotoğraf çekildiği, modern pentatlonda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu ve dünya üçüncüsü Selen Gülel de yer aldı. Erdoğan, daha sonra katılımcılarla anı fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan'a 18 yıl sonra büyük sürpriz ile ilgili etiketler Erdoğan Rize selen gülel milli sporcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.