'Erdoğan yoruldum desin, dolar 5 saniyede 5 liraya düşer'

Ekonomist Atilla Yeşilada, Karar TV'de katıldığı programda izleyenleri şaşırtan açıklamalarda bulundu. 'Dolar ne zaman düşer?' sorusunu yanıtlayan Yeşilada, durumu siyasi bakış açısıyla sınırlandırarak, "Sayın Erdoğan 'Ben çok yoruldum arkadaşlar, torunlarımla vakit geçirmek istiyorum' dese... Size garanti ediyorum, dolar 5 TL" cevabını verdi.

Ekonomist Atilla Yeşilada, Karar TV'de katıldığı programda önümüzdeki günlerde Türkiye'yi ekonomi alanında nelerin beklediğine dair yorumlarda bulundu.

Dolarda yaşanan hareketliliği değerlendiren Yeşilada, 'Dolar ne zaman düşer?' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevi bırakmasının doları düşüreceğini öne süren Yeşilada şu ifadeleri kullandı;

“Çözüm çok basit aslında. Sayın Erdoğan ‘Ben çok yoruldum arkadaşlar, torunlarımla vakit geçirmek istiyorum’ dese… Size garanti ediyorum, dolar 5 TL”

'Erdoğan yoruldum desin, dolar 5 saniyede 5 liraya düşer' ile ilgili etiketler Dolar Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz Atilla Yeşilada ekonomist
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.