Erdoğan, Yıldırım ve kurmaylarıyla görüştü!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli'nin erken seçim sonrası ile ilgili olarak Başbakan Yıldırım ve parti yöneticileri ile bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "26 Ağustos'ta erken seçim yapılması" çağrısı üzerine AK Parti'de büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Şu an itibarıyla bir yorumum olmayacak ama yarın Bahçeli ile bir görüşmem var" dedi.

Erdoğan, grup toplantısının ardından da gazetecilerin sorusu üzerine "Sayın Bahçeli ile yarın 13.30'da Külliye'de görüşmemiz olacak. Görüşmemizde gerek bu süreçle ilgili gerek bu tür açıklama ile ilgili; orada değerlendiririz. Şu anda benim herhangi söyleyecek bir şeyim yok. Söyleyeceklerimi zaten grupta söyledim" dedi.

 

GÜL BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise MHP lideri ile başbaşa 20 dakika görüşme yaptı. 

Bu gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve kurmayları ile bir araya geldi. 

Adalet Bakanı Gül'ün de toplantıya katıldığı ve Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi verdiği ifade edildi. 

MECLİS BAŞKANI İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmayları ile yaptığı görüşmenin ardından Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile de bir araya geldi. 

 

Erdoğan, Yıldırım ve kurmaylarıyla görüştü! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı AK Parti erken seçim bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.