Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması! Yeni askerlik sistemi nasıl olacak 2019?

Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,sosyal medya hesabından "Yeni Askerlik Sistemi" düzenlemesine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması!

Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması! Yeni askerlik sistemi ile ilgili detaylar merak konusu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan "Yeni Askerlik Sistemi" düzenlemesine ilişkin paylaşım yaptı. İşte Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Yeni Askerlik Sistemi düzenlemesinin ülkemize, milletimize, gençlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması! Yeni askerlik sistemi nasıl olacak 2019?

Erdoğan yeni askerlik sistemi açıklaması! Yeni askerlik sistemi nasıl olacak 2019? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı 2019
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.