Erdoğan yarın Karamollaoğlu ile bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelecek. Erdoğan ve Karamollaoğlu'nun görüşmesi saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşecek.

Erken seçim tartışmaları ve ittifak tartışmaları devam ederken yarın dikkat çeken bir görüşme gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yarın saat 15.00'te Beştepe'de bir araya gelecek.

EN SON ASİLTÜRK'ÜN CENAZESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

İki lider en son Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Ekim ayındaki cenaze töreninde görüşmüştü.

İTTİFAK İDDİALARI ALEVLENMİŞTİ

Asiltürk'ün nisan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme kulislerde ittifak tartışmalarına neden olmuştu. Saadet Partisi'nin Karamollaoğlu'na rağmen AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın yanında olacağı iddia edilmişti. Asiltürk'ün vefatının ardından SP'nin Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Temel Karamollaoğlu seçilmişti.

Erdoğan yarın Karamollaoğlu ile bir araya gelecek ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.