Erdoğan ve Türkiye karşıtı yayınlarıyla bilinen Alman gazetesinde cinsel istismar şoku!

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı yayınlarıyla bilinen Alman Bild gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Julian Reichelt hakkında kadın çalışanlara yönelik baskı yaptığı ve tacizde bulunduğu gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı. Cinsel taciz ve mobbing yaptığı kesinleşen Reichelt'in görevine son verildiği öğrenildi.

Almanya’nın en çok okunan tabloid gazetelerinden Bild’in Yayın Yönetmeni Julian Reichelt hakkında (40), aralarında kadın gazetecilerin de olduğu en az 6 çalışanı taciz ettiği ve zorbalık yaptığı iddiaları üzerine geçtiğimiz aylarda soruşturma başlatılmıştı.

ÜCRETSİZ İZNE ÇIKARTILMIŞTI

Reichelt, hakkında çıkan taciz, baskı ve zorbalık iddiaları üzerine ücretsiz izne çıkarılmıştı. Hakkındaki iddialar sonrası bir mesaj yayımlayan Reihelt, “Bild ve her konudaki duruşumuz onların hoşuna gitmediği için beni yok etmek isteyenlere karşı direneceğim” ifadesini kullanmıştı.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Bild’in sahibi Axel Springer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Julian Reichelt, soruşturmanın engellemeye uğramadan ilerlemesine izin vermek için genel yayın yönetmenliğinden çekiliyor. Hakkındaki suçlamalar açıklığa kavuşturulunca yönetmenlik görevlerine yeniden başlayacak" dedi.

CİNSEL TACİZ VE MOBBİNG GEREKÇE GÖSTERİLEREK İŞİNE SON VERİLDİ

Alman Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Julian Reichelt'in işine, cinsel taciz ve mobbing gerekçe gösterilerek son verildi. Gazetenin yönetim kurulu Reichelt'in özel ve iş konularını birbirinden ayrı tutmadığını belirtti.

 

Erdoğan ve Türkiye karşıtı yayınlarıyla bilinen Alman gazetesinde cinsel istismar şoku! ile ilgili etiketler cinsel istismar bild alman gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.