Erdoğan ve Trump'un heyetlerinde kimler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la saat 20.00'de Beyaz Saray'da bir araya gelecek. İki liderin görüşmesinde önemli başlıklar ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye önemli bir ziyaret gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'la yapacağı kritik zirveye dakikalar kaldı. Erdoğan ile Trump, Beyaz Saray'da TSİ 20.00'de bir araya gelecek.

SENATÖRLER DE KATILACAK
30 dakika baş başa, 1 saat heyetlerarası olmak üzere kritik görüşmenin toplam 1,5 saat sürmesi planlanıyor. Öte yandan, çalışma yemeği şeklindeki heyetler arası görüşmeye senatörlerin de katılması bekleniyor.

Saat 22.00 sıralarında ABD Başkanı Trump, senatörlerle başka bir salonda bir araya gelerek özel bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmede azil süreci ve Türkiye'nin ele alınacağı öğrenildi.

Görüşmenin ardından saat 23.00 sıralarında iki lider kameraların karşısına geçecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

HEYETTE KİMLER BULUNUYOR?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Washington'a geldi.

Erdoğan ve Trump'un heyetlerinde kimler olacak? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan ABD Trump
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.