Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler / VİDEO

Süleymancıların Akademi Dergisi sitesinde yayınlanan alçak videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve SuperHaber'e hakaret ve tehditler yağdırıldı.

Süleymancılar cematinde yaşanan skandallarının ardı arkası gelmiyor.

Cemaat yönetiminin 24 Haziran seçimlerinde Meral Akşener'i destekleme talimatı üzerine, samimi müritleri tarafından sorgulanan ve ağır eleştiriler alan cemaatte önemli kopuşlar başlamıştı. 

15 TEMMUZ'A TİYATRO BENZETMESİ

Son olarak cemaatin yayın organı Akademi Dergisi söz konusu iddiaları gündeme taşıyan SuperHaber'i ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı FETÖ söylemleri ve üslubuyla tehdit etti.

Akademi Dergisi sitesinde yayınlanan bir videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve SuperHaber'e hakaret ve tehditler yağdırıldı.

Akademi Dergisi yazarı ve yöneticisi Mehmet Fahri Sertkaya'ya ait olduğu belirtilen videoda 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden "hain bir tiyatro" olarak bahsedildi.

ERDOĞAN VE SUPERHABER'E ALÇAK HAKARETLER

Videoda Serkkaya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çevresinin bir yıl içerisinde devrileceği ve yargı önüne çıkarılacağı" şeklinde küstah sözler sarf etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a FETÖ tezleri ile saldırılan video büyük tepki çekti.

SUPERHABER DEŞİFRE ETMİŞTİ

Saygın İslam alimi ve mütefekkir Süleyman Hilmi Tunahan'ın kurucusu olduğu ve günümüzde tartışmalı şekilde Alihan Kuriş'in liderliğini yürüttüğü Süleymancılar cemaatinin 24 Haziran seçimlerine yönelik sinsi takiyesini SuperHaber deşifre etmişti.

SÜLEYMANCI DÜZENBAZ

Öte yandan Mehmet Fahri Sertkaya'nın sosyal medya ve çeşitli internet sitelerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve SuperHaber'in de aralarında bulunduğu bazı medya gruplarına sahte profil fotoğrafı kullanarak tehditler savurduğu tespit edildi.

Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler / VİDEO

Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler / VİDEO - Resim : 2

Superhaber, Süleymancılar cemaatinin tartışmalı lideri Alihan Kuriş'i küstah tetikçisinin gerçek fotoğrafına da ulaştı.

İşte sahte profil fotoğrafları arkasına gizlenerek Cumhurbaşkanı ve medyayı tehdit eden o düzenbaz;

Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler / VİDEO - Resim : 3

Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler / VİDEO - Resim : 4

 

 

Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler / VİDEO ile ilgili etiketler Süleymancılar Recep Tayyip Erdoğan SuperHaber Tehdit hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.