Erdoğan ve Biden yakın zamanda görüşecek

Beyaz Saray'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın görüşmesiyle ilgili açıklama geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Jan Psaki, Erdoğan ile Biden'ın yakın zamanda görüşecekleri kaydetti.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki,  ABD Başkanı Biden'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın zamanda görüşeceğini söyledi. 

Düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden’ın neden hala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirmediğine ilişkin soruya cevap verdi.

Erdoğan ve Biden yakın zamanda görüşecek

"BİDEN, ERDOĞAN İLE DE GÖRÜŞECEK"

Biden’ın görüşmesi gereken birçok dünya lideri olduğunu vurgulayan Psaki, "Biden, gelecek hafta ve aylarda bu görüşmeleri yapacaktır. Bir noktada Erdoğan ile de görüşeceğinden eminim." dedi.

Erdoğan ve Biden yakın zamanda görüşecek - Resim : 2

Öte yandan Biden ve Erdoğan görüşmesinin tarihine ilişkin detay verilmedi.

ERDOĞAN TEBRİK MESAJI YOLLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de başkanlık seçimini kazanan Biden'a tebrik mesajı göndermiş, "Ülkelerimiz arasındaki güçlü iş birliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum" demişti.

Biden'in göreve gelmesi sonrası iki ülke arasındaki ilk üst düzey temas ise ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu arasında şubat ayı ortalarında yapılmıştı.

Erdoğan ve Biden yakın zamanda görüşecek ile ilgili etiketler Erdoğan Beyaz Saray Joe Biden görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.