Erdoğan Ulusa Sesleniş Konuşması Ne Zaman? İşte 2021 Kurban Bayramı Tatili Süresi

12 Temmuz Pazartesi gününde gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirecek. Kabinede bugün özellikle 2021 Kurban Bayramı tatil süresinin de açıklanması gündemde olacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa sesleniş konuşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

12 Temmuz gününde gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Özellikle gündem maddelerinden biri olan Kurban Bayramı tatil süresinin de açıklanması bekleniyor.

Vatandaşlar tatil süresinin kaç gün olacağının açıklanacağı Erdoğan ulusa sesleniş konuşması için heyecanlı bir bekleyişin içerisine giriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Saat Kaçta Açıklama Yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 Temmuz Pazartesi gününde saat 15.30’da başlaması beklenen Kabine Toplantısı’nın hemen ardından saat 19.00’dan sonra ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor. İki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildi.

Erdoğan Ulusa Sesleniş Konuşması Ne Zaman? İşte 2021 Kurban Bayramı Tatili Süresi

Bugün Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda Kurban Bayramı tatilinin de kaç gün olacağı karara bağlanacak.

Kurban Bayramı tatilinin 2021 senesinde 15 Temmuz Perşembe günü başlayarak 11 gün olması gündemde.

Erdoğan Ulusa Sesleniş Konuşması Ne Zaman? İşte 2021 Kurban Bayramı Tatili Süresi ile ilgili etiketler Erdoğan Kurban Bayramı ulusa sesleniş Kurban bayramı tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.