Erdoğan: Türk ordusuna hakaret edenleri bu millet affetmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li melletvekilinin Türk ordusunu hedef alan sözlerini sert bir şekilde kınadı. Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan bühtan, bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun işaretidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın sözlerine sert yanıt verdi. Erdoğan Türk ordusuna hakaret edenlerin milletin gözünde gerekli yanıtı alacaklarını belirterek şunları şöyledi:

"Kendisini desteklemiyor diye öğretmeninden işçisine, hakiminden polisine, esnafından iş adamına kadar herkese hakaret etmeyi siyaset sananı bu millet affetmez.

Darbecilerden arınıp, vatan savunmasına sıkı sıkıya sarılan ordusuna hakaret edenleri bu millet affetmez.

Siyaset, toplum ve sandık mühendisliği hesaplarına öyle dalmış durumdalar ki milleti görecek halleri bile yok. Üstelik bunlar milleti hiçe saymakla kalmayıp ülkenin temel değerlerine ve kurumlarına saldırmayı da adet edindiler.

CHP'lilerin sık sık yaptığı, son olarak bir milletvekilinin pervasızca tekrarladığı Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan bühtan, bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun işaretidir.

Yüreklerinde Türkiye yerine başka mahfillerin sevgisini taşıyanların, sıfatları milletvekili bile olsa, laf cambazlığıyla bu ülkenin ordusuna bühtan etmesine izin veremeyiz."

Erdoğan: Türk ordusuna hakaret edenleri bu millet affetmez ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP milletvekili Ordu Açıklama kabine tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.