Erdoğan, Trump, Putin, Macron ve Merkel buluşuyor!

Dünya gözünü Paris'te gerçekleşecek zirveye çevirdi. Macron'un davetlisi olarak gelecek liderler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan da bulunuyor. Erdoğan, Trump ile yüz yüze görüşeceğini açıklamıştı. Ancak görüşmeler bununla sınırlı kalmayacak hem Erdoğan hem de diğer liderler bir dizi ikili görüşme gerçekleştirecek. Piyasalar ise şimdiden yarın başlayacak zirveden çıkacak kararları beklemeye başladı.

1. Dünya Savaşı'nı sona erdiren antlaşmanın 100. yılı dolayısıyla 10-11 Kasım'da Paris'te düzenlenecek uluslararası toplantıya dünyaya yön veren liderler katılıyor. 

Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'un daveti üzerine zirveye katılacak isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de bulunuyor.

Liderlerin zirvenin haricinde birçok ikili görüşme yapması bekleniyor. 

Piyasalar ise bu görüşmeler sonrası yapılacak açıklamalara odaklanmış durumda.

Analistler, liderlerin ikili görüşmelerinden gelecek haber ve açıklamaların piyasaların odağına yerleştiğini belirterek, bugün ise İngiltere'de büyüme ve ABD'de açıklanacak verilerin takip edileceğini bildirdi.

Erdoğan, Trump, Putin, Macron ve Merkel buluşuyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.