Erdoğan, sınıfları dolaştığı esnada beyaz tahtaya not yazdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle bulunduğu Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sınıfları dolaştı. Erdoğan burada girdiği bir sınıfta tahtaya, "Oku, düşün, uygula, neticelendir" notunu yazdı.

Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Salgının yarattığı sıkıntılara rağmen eğitimi ülke çapında aksatmayan birkaç devletten biri olduk" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, sınıfları dolaştığı esnada beyaz tahtaya not yazdı

"SIRASI GELENLER AŞI OLSUN"

"Aşılamada toplam doz sayısı 100 milyon sınırına doğru gidiyor" diyen Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sırası gelmiş tüm vatandaşlarımı, en başta da eğitim camiamızı ve velilerimizi aşılarını olmaya davet ediyorum. Birçok ülkenin kitlesel aşılamada ciddi sorunlarla karşılaştığını göz önüne aldığımızda bu tablo ülkemiz adına önemli başarıdır. Salgının yayılmasını engellemek, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz başta olmak üzere hepimizin önlemlere uymasına bağlıdır. Aşıyla ilgili özellikle sosyal medya mecralarından yayılan bilgi kirliliğine vatandaşlarımız itibar etmesin."

Erdoğan, sınıfları dolaştığı esnada beyaz tahtaya not yazdı - Resim : 2

SINIFLARI ZİYARET EDİP ÖĞRENCİLERLE KONUŞTU

Yaptığı konuşmanın ardından bir sınıfı ziyaret eden ve öğrencilerle konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ise tahtaya "Oku, düşün, uygula, neticelendir" yazdı.

 

Erdoğan, sınıfları dolaştığı esnada beyaz tahtaya not yazdı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Okul yüz yüze eğitim sınıf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.