Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti!

Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle 1 yıl 8 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanmaktaydı. Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel tarafından şikayetin geri alındığına dair dilekçe verildiğini açıklandı.

Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel tarafından şikayetin geri alındığına dair dilekçe verildiğini söyledi.

İstanbul 44’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, “Tehdit” ve “Kamu görevlisine hakaret” suçlarından 1 yıl 8 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan oyuncu Selin Şekerci ile şikayetinden vazgeçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı katılmadı. Şekerci’nin avukatı Nail Gönenli, müvekkilinin iş nedeniyle şehir dışında olduğunu söyledi.

Duruşmada, hakim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel tarafından şikayetin geri alındığına dair dilekçe verildiğini söyledi.

“İFADE VERMESİ GEREKİR”

Hakimin, usul gereği Selin Şekerci’nin ifade vermesi gerektiğini hatırlatması üzerine Şekerci’nin avukatı Gönenli, suçlamanın “Kamu görevlisine hakaret” olduğunu belirterek, “Şikayetten vazgeçilmiştir” dedi.

Selin Şekerci’nin mazeretini kabul eden mahkeme, ifadesinin alınması için bir sonraki duruşmada hazır bulundurulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti! ile ilgili etiketler Selin Şekerci Erdoğan hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.