Erdoğan: Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ""Sri Lanka'da Paskalya Bayramı'na denk getirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sri Lanka'daki patlamalarla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı, Twitter'dan yazdığı mesajda şunları kaydetti:

"Sri Lanka'da Paskalya Bayramı'na denk getirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tüm #SriLanka halkına şahsım ve Milletim adına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sri Lanka'daki terör saldırılarına ilişkin bir de yazılı açıklama yaptı.

Erdoğan, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

"Dini mabetlerde de gerçekleştirilen insanlık dışı bu saldırıyı nefretle kınıyorum ve en sert biçimde lanetliyorum. Bu barbarca saldırı, terörün her türüyle kararlı bir mücadelenin gereğini bir kez daha ortaya koymuştur. İnsanlığın ve küresel barışın ortak düşmanı olan teröre karşı Sri Lanka ile dayanışma içinde olacağımızı ifade ediyorum. Bu menfur hadiseden dolayı Sri Lanka halkına ülkem ve şahsım adına taziyelerimi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Erdoğan: Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Twitter Sri Lanka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.