Erdoğan: Sadece Allah'ın huzurunda eğiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, bir mitingde çekilmiş olan videoyu 'kısa bir hatırlatma' notuyla Twitter hesabından paylaştı. Söz konusu videoda Erdoğan ''Kardeşlerim biz rükuda Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz' ifadelerini kullanıyor. Erdoğan'ın paylaşımı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal iddialarına net bir yanıt oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medyadan 'kısa bir hatırlatma' notuyla paylaştığı video büyük beğeni aldı.

Erdoğan, bir mitingde yaptığı konuşmaya ait videoyu Twitter'dan paylaştı.

Söz konusu videoda Erdoğan ''Kardeşlerim biz rükuda Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz' ifadelerini kullanıyor.

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP

Erdoğan'ın paylaşımı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal iddialarına da net bir yanıt oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Temim'in önünde eğildi' şeklinde skandal bir iddiada bulunmuştu.

Erdoğan: Sadece Allah'ın huzurunda eğiliriz ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan video Twitter paylaşım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.